Despre noi

Suntem rapizi

Când vine vorba de amenajarea peisagistică, fiecare își dorește un serviciu rapid. Implicăm toți membrii echipei, folosindu-ne de toată experiența noastră, pentru a oferi un rezultat pozitiv în timp util.

Avem prețuri accesibile

Specialistul, vizita la fața locului, o consultare verbală, definirea domeniului de aplicare – toate acestea costă. Noi ne asigurăm ca prețurile pentru serviciile prestate să fie competitive și corecte, accesibile oricui.

Calitatea garantată

Suntem deschiși să răspundem cerințelor și așteptărilor clienților la cel mai înalt nivel prin îmbunătățirea constantă a calității produselor și serviciilor noastre. Serviciile noastre se caracterizează prin aspect atractiv, funcționalitate, practicitate și individualitate – exact ce aveți nevoie.

Peste 10 ani de experiență in Italia

Avem o experiență vastă în domeniu, iar serviciile noastre includ: dezvoltarea conceptelor de proiectare peisagistică a terenului, pregătirea documentației de proiect și implementarea completă a proiectului. Efectuăm toate tipurile de lucrări de amenajare peisagistică la cheie – totul pentru confortul dvs.

Valorile noastre

Suntem dedicați pasiunii noastre

Fiecare nou proiect de design peisagistic, pe care îl creăm, este unic ca și clientul său. Echipa de designeri ai companiei este gata să-și ajute clienții să transforme zona rezidențială găsind soluții neobișnuite, luminoase și originale și să le transforme în realitate.

Clientul este prioritatea noastră

Ne dorim ca clientul să fie întotdeauna satisfăcut de rezultatul final. Chiar dacă nu aveți o viziune clară asupra rezultatului final, vă putem  ajuta întotdeauna să reduceți gama de preferințe și să creați o soluție unică care să vă reflecte individualitatea. Noi luăm gândurile și ideile dumneavoastră, le combinăm cu experiența noastră și aducem totul la un design peisagistic perfect.

Garantam calitatea execuțiilor

O abordare profesionistă va contribui la transformarea grădinii într-un loc de relaxare pentru întreaga familie, care va oferi un sentiment de sărbătoare zilnică. Atunci când dezvoltă un plan de amenajare peisagistică, designerii noștri iau în considerare dorințele proprietarilor, compoziția solului și bugetul planificat. Toate acestea nu presupun altceva decât o executare calitativă a tuturor serviciilor cerute.