Toaletare

Toaletari specifice

Toaletarea este printre cele mai comune metode de întreținere și regenerare a plantelor. Grădina ta va avea nevoie de amenajări peisagistice realizate cu mare grijă și în condiții maxime de siguranță.Toaletarea plantelor necesită multă atenție și îndemânare. Din acest motiv îți oferim servicii personalizate și profesionale de toaletare, potrivite pentru fiecare tip de planta în parte. O toaletare necorespunzătoare poate să deterioreze planta pentru întreaga sa viață. Noi te ajutăm să-i prelungești viața copacului tău. Grija față de natură ne-a adus astăzi aici. Vom tăia crengile uscate, cu ajutorul unor forme regulate. Astfel, plantele voastre vor avea posibilitatea să se regenereze. Toaletările corespunzătoare prelungesc viața plantelor.  Principala caracteristică a serviciilor pe care ți le oferim este siguranța lucrării.  Avem peste 10 ani experiență în domeniu pentru a-ți îndeplini nevoile. Vom executa tehnicile de tăiere într-un mod unitar, potrivit pentru peisagistica spațiului tău verde

Mentenanta anuala

Natura este fascinantă. Însă, ea poate fi și dezastroasă. În urma fenomenelor extreme, plantele tale din grădina ta pot suferi daune. Mentenanța anuală realizată de noi este modul prin care poți evita și minimiza aceste riscuri. Mai mult decât atât, ai posibilitatea de a preveni anumite boli specifice arborilor existenți în curtea ta. Mentenanța proactivă ajută la îndepărtarea problemele existente pe arbore. Astfel, acesta se va păstra sănătos și plin de viață. Acționează din timp! Alege serviciile noastre de mentenanță, deoarece bolile și dăunătorii acționează din prima zi. Grădina este un ecosistem creat de tine, ce are propriile nevoi. Plantele sunt printre elementele cele mai spectaculoase. Îți oferă oxigen, dar și umbră în zilele toride de vară. Scapă de crengile uscate, de daunatori nefavorabili și oferă-le nutrienții de care au atâta nevoie pentru a-și menține coroana verde.

Tratamente

Tratamentele pentru plantele din grădina ta vor include toate măsurile ce se vor aplica pentru exploatarea și regenerarea lor. Așadar, atunci când copacii sau plantele sunt afectate, noi îi venim în ajutor cu tratamentul ce-l va ajuta să-și recapete puterile.
Acestea sunt folosite pentru a salva viața plantelor. În funcție de tipul de planta, noi avem soluțiile profesionale. Combaterea bolilor și a dăunătorilor este o muncă grea, ce necesită multă atenție și răbdare.
Cea mai periculoasă perioadă din an este vara. Acesta este momentul când dăunătorii și bolile își fac apariția. Chiar dacă de cele mai multe ori nu putem preveni situația, există tratamente ce pot reface sănătatea plantelor.
Tratamentele pe care le aplicăm sunt destinate și pentru prevenirea bolilor. Cel mai important este să acționăm în consecință, deoarece plantele sunt cei ce-ți răsfață privirea și-ți păstrează sănătatea și aspectul grădinii.