Gazon

Rulou gazon

Gazonul rulou pe care ți-l oferim oferă un aspect îngrijit gradinii tale, chiar dacă nu dispui de energia si timpul necesar de amenajare. Acesta va reda un spatiu verde lipsit de imperfectiuni, necesitand doar un minim de efort.
Nu este greu de intretinut. Efectele sale benefice se pot observa imediat. Gazonul rulou este foarte rezistent. 
Uită de grijile legate de temperaturile extreme. Alege gazonul rulou deoarece este opțiunea ideală pentru aspectul impecabil al unei gradini de vis. Sugeram folosirea gazonului rulou, deoarece, intr-un timp foarte scurt puteti transforma un spatiu neamenajat dintr-un parc, gradina sau rondou , intr-un spatiu amenajat si verde, gata pentru utilizare in doar cateva zile.

Samantare gazon

Gazonul funcționează precum o pătură pentru sol. Semințele pentru gazon pot fi plantate oricând în timpul sezonului de creștere a plantelor. Este o metodă sustenabilă, ce necesită investiție minimă. Mai mult decât atât, însămânțarea gazonului este o metodă simplă.
Poți evita cele mai comune greșeli în amenajarea grădinii dacă alegi acestă metodă. În funcție de preferințele personale, dar și de condițiile solului din curtea ta, există mai multe tipuri de semințe pe care le poți utiliza.
Prin procesul de însămânțare, iarba va continua să crească în același loc în care am plantat sămânța. Gazonul îl putem planta la adâncimi mari, unde rădăcinile pot să crească în voie și sănătoase, fără a fi deranjate de factorii externi.

Mentenanta anuala

Gazonul este un teren care va avea nevoie de mentenanță anuală. Acesta trebuie să fie menținut la înălțimi cât mai mici, cu ajutorul unei tunderi regulate de care ne vom ocupa. Procesul de întreținere impune mai multe activități, precum:
• Irigarea;
• Tunderea;
• Scarificarea;
• Fertilizarea;
• Aeratul etc.

Factorii climatici sau schimbările extreme de temperatură pot degrada gazonul. Alți factori externi dăunători sunt bolile și dăunătorii. Noi ne vom ocupa de întreținerea spațiului tău verde, pentru ca plantele să se dezvolte armonios.
Vom acționa în permanență pentru ca tu să beneficiezi de cele mai bune rezultate. Plantele și gazonul vor fi mereu aspectuoase și sănătoase.

Tratament gazon

Inclusiv gazonul poate suferi de boli specifice. Astfel, acesta va avea nevoie de tratament pentru a putea rămâne la fel de frumos cu fiecare an ce trece. Tratamentele au rolul de a te ajuta să gestionezi bolile într-un mod ecologic, fără a fi nevoie să-ți depășești bugetul alocat.
Tratamentele potrivite, realizate de noi, îți vor salva frumusețea și naturalețea gazonului. Majoritatea bolilor ce-l acaparează se datorează fungilor. Ele pot apărea fie în zona rădăcinilor, fie pe suprafața foliară.
Dacă într-un interval de timp scurt vei observa gazonul că se degradează, atunci apelează la serviciile oferite de către noi, pentru a-ți trata grădina. În funcție de gazon, tratamentul va fi diferit. Apelează cu încredere la serviciile noastre speciale pentru tratarea gazonului!