Amenajari gradini

Zone rezidentiale

Într-un sistem urban, precum complexele rezidențiale, se impune necesitatea unor spații verzi frumos amenajate. Acestea joacă un rol vital în sănătatea psihică, emoțională și fizică a tuturor locatarilor.
Spațiile verzi au capacitatea de a reduce stările negative. Îți oferim servicii de amenajare a grădinilor din zonele rezidențiale, pentru ca fiecare membru al familiei tale să se poată bucura de efectele benefice ale naturii.
Ne ocupăm de amenajarea spațiilor verzi noi sau care necesită să fie reabilitate. Începând de la cele mai minimaliste proiecte, până la cele mai complexe, ne putem ocupa de fiecare proiect în parte. Suntem experții de care ai nevoie!

Amenajare spatii verzi

Ne ocupăm de amenajarea parcurilor. Suntem profesioniști, așadar îți oferim toată expertiza pe care o avem pentru a realiza cu succes proiectul. În parc vei găsi copaci, bănci și diverse plante necesare pentru zilele de relaxare.
Duminica îți dorești să te plimbi alături de cei dragi prin locuri frumoase, să respirați aer proaspăt și să vă bucurați de natură. Acest lucru este posibil doar dacă spatile verzi sunt curat și frumos amenajate.
Nevoia de spații verzi amenajate ne-a adus astăzi aici. Alege serviciile noastre pentru a respira un aer mai sănătos, pentru a te simți mai aproape de natură și pentru a-ți îmbunătăți sănătatea psihică și fizică.

Sistem irigatie

Pentru o grădină frumos aranjată ai nevoie de sisteme de irigații potrivite nevoilor personale. Scopul lor este de a asigura necesarul de apă pentru orice tip de vegetație. Este o metodă economică, apa fiind distribuită uniform pe suprafața terenului.
Așadar, sistemele de irigații au devenit o alternativă inteligentă și iubită de multe persoane. Le vei întâlni inclusiv în parcuri. Simplitatea, eficiența și confortul sunt doar câteva avantaje care vin la pachet cu aceste sisteme.
Întreaga grădină va fi udată uniform. Printre multiplele sisteme de irigații, cele mai în vogă sunt cele automatizate. Această metodă este cea mai eficientă pentru udarea corespunzătoare a grădinilor.

Plus mentenata anuala !

  • Golirea sistemului la sfarsitul toamnei si umplerea acestuia primavara
  • Reglajul pompelor si reprogramarea acestora
  • Curatarea filtrelor si a duzelor aspersoarelor
  • Reglarea unghiurilor de aspersie sau relocarea acestora (functie de vegetatie)
  • Constatarea si inlocuirea componentelor uzate sau deteriorate pe masura exploatarii

Proiectare gradini 3D

Nu doar casa ta are nevoie de un proiect. Inclusiv grădina necesită o proiectare 3D, unde toate detaliile pot fi aduse la unison, pentru a se creea frumosul. Tehnologia 3D este modalitatea prin care te poți asigura că vei obține cele mai bune rezultate în viața reală.
Atenția la detalii și dorința de a-ți transpune dorințele sunt elementele ce ne împing în a crea aceste proiectări ale grădinilor. Oriunde ai locui, dacă ai un spațiu verde special pentru tine, unde te poți relaxa alături de cei dragi, acesta poate fi amenajat în funcție de dorințele pe care le ai!
Ai posibilitatea de a identifica din timp eventualele riscuri. Un desen plan se va transforma într-o imagine realistă. Îți punem la dispoziție proiectări 3D, inspirație și idei de design!